Over ons

P

Visie

We denken in kansen en mogelijkheden. We weten voor de kopende partij een visie van een mooie toekomst te creëren. Door de belangen van de partijen te doorgronden kunnen we win-win oplossingen creëren waardoor zij naast elkaar staan en niet tegenover elkaar. We denken in oplossingen in plaats van problemen, in mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Een strategische benadering die resultaat creëert.
P

Passie

We hebben passie voor het vak, voor de deal, voor het resultaat van onze cliënt om een mooi toekomst perspectief te creëren voor alle partijen. Het geeft een kick om een mooie deal te closen. Je kunt gerust zeggen dat we een gezonde commerciële scoringsdrang hebben.
P

Doelgericht

De intensiteit van projecten is vaak groot en het kan regelmatig spannend worden. We zijn vasthoudendheid en volhardend. We worden vaak voor een belangrijk deel beloond op basis van resultaat in plaats van uren. Het gaat tenslotte om het realiseren van uw doelen en daar staan we voor. Ons trackrecord spreekt voor zich.
P

Nieuwe paden bewandelen

Nieuwe tijden, nieuwe uitdagingen vragen om een nieuwe aanpak. We zijn inventief en bewandelen nieuwe paden om onder uitdagende omstandigheden toch tot een deal te komen. Financiering is vaak een belangrijke bottleneck die om een creatieve aanpak vraagt. Zo zien we veel gestapelde financieringen waarbij alle betrokken partijen akkoord moeten gaan met de eindoplossing. Dit vereist inventiviteit, creativiteit, coördinatie en doorzettingsvermogen.
P

De snelheid van vertrouwen

Dit is een veel genoemde reden waarvoor onze klanten voor F&O Partners kiezen. We leven ons in en behandelen ieder project met discretie en toewijding. We denken mee en denken vooruit. We hebben de belangen van onze cliënten volledig voor ogen. We werken op basis van wederzijds vertrouwen wat het proces enorm kan versnellen en het resultaat kan verbeteren. Wanneer je oprecht het beste adviseert groeit dit vertrouwen en komen de resultaten.
P

Verbinden

We hebben een groot netwerk van kopers, verkopers, MBI kandidaten, investeerders en strategische kopers van letterlijk duizenden waardevolle contacten. We leggen waardevolle verbinding op het snijvlak van belangen van de verkopende en kopende partij. Hier komen vaak mooie en verrassende resultaten uit.
P

Vertrouwelijkheid

Last but not least, vertrouwelijkheid is cruciaal. We behandelen ieder project met volledige discretie. Wanneer het bekend raakt dat een bedrijf te koop staat, creëert dit veel onrust. Klanten gaan naar alternatieven kijken omdat ze denken dat de continuïteit niet duidelijk is. Leveranciers gaan minder krediet verlenen omdat de toekomst van het bedrijf onduidelijk is. Werknemers gaan zich anders gedragen en worden vaak meer intern gericht door de verandering en onzekerheid die een overname met zich mee brengt. Werknemers gaan proberen hun positie veilig te stellen in plaats van te werken aan de winstgevende groei van het bedrijf. Deze onrust moet je voorkomen. We behandelen ieder project volledig vertrouwelijk. Dit vereisen we van iedere partij waarmee we in gesprek gaan.