Bedrijf Verkopen

U heeft waarschijnlijk een doel voor ogen wanneer u aan verkoop denkt. Misschien wilt u met uw nieuwe vrijheid mooie reizen gaan maken of meer tijd met uw familie en kleinkinderen door brengen. Misschien wilt u een mooi schip of een villa op een prachtige plek kopen. Misschien bent u een seriële ondernemer die op zoek wil naar nieuwe uitdagingen.

Het is onze passie om uw doelen te realiseren, om een mooie toekomst mogelijk te maken voor u. Misschien denkt u aan verkoop omdat u;

P

Een nieuwe uitdagingen zoekt

P

Een opvolger zoekt om de continuïteit van uw bedrijf te borgen

P

U de waarde in uw onderneming wilt verzilveren

P

Meer tijd aan uw familie wilt besteden

P

Uw handen wilt vrij maken om goede doelen te steunen

P

Meer kansen ziet voor uw bedrijf na aansluiting bij een strategische koper

P

Naar uw pensioen wilt toewerken

P

Uw bedrijf wilt overdragen aan uw kinderen

P

Niet meer 100% inzetbaar bent door uw gezondheid of een andere oorzaak

We komen veel beweegredenen tegen. Het komt vaak voor dat ondernemers blijven steken op een bepaald niveau, een glazen plafond. Het karakter van een ondernemer is anders dan dat van een manager. die graag op de tent past en een organisatie opbouwt. Wanneer het bedrijf door groeit verliezen pioniers of ondernemers soms het overzicht en de motivatie. In zo’n situatie kan het verstandig zijn om een opvolger te zoeken en zelf een nieuwe uitdaging aan te pakken.

Er komt veel kijken bij een bedrijfsoverdracht. Het is als het ware alsof je een kind ter adoptie aanbiedt. Het bedrijf moet in goede handen terecht komen en de continuïteit is belangrijk. Verder is een goede opbrengst vaak belangrijk. Een goede voorbereiding, deskundige begeleiding en een resultaatgerichte aanpak hebben een grote impact. We begeleiden het proces van a tot z. Uw belangen staan 100% centraal.

We hebben veel ondernemers geholpen om een mooiere toekomst te creëren. Dat is onze passie!